Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 octombrie 2014

Alege sa fii bun, candidatule!!!

   Au inceput in forta campaniile care ne indeamna sa mergem la vot. Ba, nici pe Facebook nu mai poti sa te uiti fara sa te indemne unii si altii sa votezi. Alege! Voteaza!, ne indeamna toata lumea.
Nu cred insa ca sunt numerosi cei care isi schimba decizia de a nu merge la vot in urma unor astfel de campanii. Cei care nu voteaza aleg sa procedeze astfel pentru ca nu se simt reprezentati de niciunul dintre candidati, pentru ca sunt scarbiti si nu mai vad niciun orizont.
Si cei care voteaza o fac din argumente indirecte. Voteaza cu X ca sa scape de Y. Nicidecum pentru ca merita, pentru ca va face ceva bun, pentru ca e convingator.
  Eu as face o altfel de campanie. As face o campanie in care as indemna candidatii sa fie atractivi pentru alegatori. Sa-si pregateasca carierele cu multa vreme inainte. Sa nu-si cumpere case peste case si sa nu-si copieze lucrarile de doctorat. Sa-si aleaga cu grija echipele de strategi si mai ales SLOGANURILE. Si chiar sa-si faca ordine in propriile partide.
Oricat le place moralistilor de serviciu sa sustina contrariul, vinovati pentru absenteismul de la urne sunt candidatii si in general politicienii. Pentru ca au ales sa fie atat de mediocrii incat o buna parte din locuitorii acestei tari nu vor sa mai auda de ei, dar sa-i voteze.
    In loc de campanii de constientizare care sa indemne romanii sa voteze, sa faca cineva o campanie care sa-i constieze pe candidati si pe restul politicienilor sa fie buni.
In campania asta ma implic si eu.
Cand politicienii vor alege sa fie buni, vor veni si mai multi romani la vot. Pana atunci...
Deci, daca vrei voturi, candidatule, fii bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu