Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 octombrie 2014

Adio, Hrebe! Sa plece si discipolii!

Traim astazi un moment istoric. "Sforarul politicii romanesti" sau " guzganul rozaliu" Viorel Hrebenciuc a facut pasul in spate. Primul pas in spate. A demisionat din Parlament.
Ingenunchiat de Directia Nationala Anticoruptie, cu trei dosare penale, Hrebe a simtit nevoia sa faca ceva pentru a scadea presiunea mediatica. Si a facut.
O lecturare a traiectoriei politice a celebrului personaj arata ca si-a inceput urcusul politic la inceputul anilor '80 (metodele folosite in lunga sa cariera erau invatate in acele vremuri). Abia astazi a facut un pas inapoi. A sforarit guverne, majoritati, scandaluri, televiziuni si tot ce era interesant pentru oamenii politici. Si i-a mers. Cel putin din '92, cand a intrat in politica mare, si pana azi.
Insa totul are si un sfarsit, nu?
Iata ca acest sfarsit a venit. Fie ca va fi gasit vinovat sau nu, pasul facut azi a incheiat o epoca. Epoca lui Hrebe. Orice se va intampla, de acum nu va mai fi acelasi. Asadar, adio, Hrebe!
Ca schimbarea sa fie vizibila, ar trebui sa iasa din politica si discipolii lui. Si fara indoiala ca sunt multi. A avut si timp sa-i invete.
Printre ei e si un epigon din Valea Jiului. Spun epigon pentru ca sigur n-a fost prezent la toate lectiile si nici nu si-a facut temele niciodata. Altfel, s-ar fi vazut mai mult decat s-a vazut. Poate va intrebati cine e epigonul. Pentru a va lasa posibilitatea sa va ganditi, inchei cu o ghicitoare.
Pe cine a trimis tatal sau la Hrebe pentru a-l invata viata de lux din Parlament si pentru a lua lectii de sforarie politica de la "guzgan"?
Daca stiti raspunsul, stiti si cine e epigonul. Astept sa ma contactati pentru raspuns.
Sa plece, deci, si el!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu