Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 mai 2011

Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” a castigat “Teen Fest” Hunedoara

Prima editie a “Teen Fest” in judetul Hunedoara a demonstrat suprematia elevilor din Valea Jiului in fata celor din zona Devei. Dupa ce au castigat faza grupelor desfasurata la Petrosani, elevii de la Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul” din Vulcan au castigat si faza pe judet. Ei au surclasat si liceele din Deva, la fel cum au facut-o si la Petrosani.

Daca locul I a revenit liceului din Vulcan, locul II a fost ocupat de Colegiul National „Traian Lalescu” Hunedoara , iar cel de-al treilea loc i-a revenit Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida” din Petrosani. Carora le transmit, de asemenea, felicitari. Abia pe locul IV s-a clasat un liceu din Deva. Elevii din Vulcan au fost la un pas de a nu participa. Eu am insistat pe lângă directoarea Malvine Socaci ca elevii sai sa participe la "Teen Fest". Am chemat mai multe licee, insa unii m-au ignorat superior. Asociaţia “Niloran”,pe care o prezidez, a fost partener al Asociatiei Educatio pentru “Teen Fest” Hunedoara.

Elevii colegiului vulcanean vor participa la finala regionala care va avea loc la Arad, in 3 iunie, si la care vor participa şi castigatorii din judetele Bihor si Arad.

Felicitari!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu