Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 august 2017

Discursul mincinos al politicianului care nu face politică

Ați remarcat că, atunci când vorbește un politician, el spune că nu face politică?
El face administrație.
E probabil un fetiș.
Politicianului nu-i place să spună că face politică. El face întodeauna administrație. Și, zice el cu mintea lui proastă, politică, doar în campania electorală. Ce mincinos!
Abordarea asta s-a întins ca o molimă. Am auzit-o de zeci, poate de sute de ori, deja. Și cu siguranță o voi mai auzi de mii de ori.
Ultimul ”zicător” al acestei minciuni prostești este Adrian Marius Rîndunică, secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Omul a aterizat întâmplător la Petroșani și a încercat să le închidă gura pensionarilor revoltați. Neavând alte argumente el a scos de la naftalina povestea ”Noi face administrație, nu politică” și le-a cerut pensionarilor memorii.

Ce penibil! 
Și ca el sunt mulți. Toți cu funcții platite gras din banii nostri.
Votați, nu ascultați!

Un comentariu:

  1. Rezultatul este ca multi pensionari l-au ascultat, azi in Vulcan un pensionar cauta un loc unde sa isi faca copie dupa noua decizie cu pensia. Avea o diferenta de 100 de lei in minus. Dar eu sunt convins ca nu modificarile aduse Legii pensiilor au generat astfel de diferente cat mai ales instrumentelor care au generat noile decizii (programele de calculator). E o brambureala si tare as vrea sa stiu unde si ce a muncit personajul care a aterizat "intamplator la Petrosani ". Intamplator de 3 luni de zile nu mai primim facturi de la Telekom . Dar cum nu e politica ci o firma mare si serioasa nimeni nu zice nimic. Mai sunt cateva zone ale Administratiei in care s-au gripat calculatoarele de la caldura..... dar zic si eu ca majoritatea politicienilor, nu stiu ce le-a apucat pe calculatoare sa nu mai faca poltica !

    RăspundețiȘtergere