Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 februarie 2016

Mafia a pierdut Universitatea din Petroșani. Ciodaru și Marcu, învinși de bunul simț

Mafia lui Dacian Ciodaru și a lui Marius Marcu a pierdut controlul asupra Universității din Petroșani.

Cel mai slab interimar din istoria universității petroșănene a fost învins de profesorul Radu Sorin, în al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru funcția de rector.

Scorul confruntării a fost de 103 la 85, după ce, în primul tur, Marcu avea 22 de voturi în fața lui Radu.
Decisivă a fost și alierea profesorilor Eduard Edelhauser și Roland Moraru cu cel care a devenit noul rector al Universității din Petroșani. Dar mai ales votul dat de profesori în favoarea bunului simț și împotriva prostiei și aroganței.
După o luptă extrem de complicată, în care mafia și-a folosit toate armele posibile, se încheie o etapă neagră din existența universității.
O etapă în care interesele meschine, ciordeala, șantajul și tot ce este mai murdar într-o ființă umană au fost instrumente folosite de cei care au deținut puterea, dar mai ales de unealta acesteia. L-ați recunoscut desigur pe mafiotul șef Ciodaru.

Acesta împreună cu nașul său, Marcu, își numără acum zilele până când vor schimba birourile luxoase pe încăperi cu gratii la geamuri și uși.

O mare problemă au acum și organizațiile studențești și liderii acestora, care au fost simple unelte în mâna puterii de până acum.

Deși nu a fost deloc simplu, binele a triumfat până la urmă în Dealul Institutului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu