Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 ianuarie 2016

Incredibil, dar adevărat! Marcu s-a pișat pe semnătura lui Aron Poantă

Ipocrizia fără margini poate fi considerată oricând caracteristică principală a "conducătorului" Universității din Petroșani.
Ajuns în fruntea bucatelor în urma unui eveniment tragic neelucidat în totalitate, Marius Marcu, mai cunoscut sub titulatura de ”cățel” al lui Dacian Ciodaru (formula nu-mi aparține!), n-are pic de respect față de semnătura predecesorului său, Aron Poantă.
(Dacă cumva nu știți cine e Ciodaru, aflați că el este capo dei capi în Universitatea din Petroșani, via PSD.)
Totul se întâmplă în contextul în care Marcu &Co. au denumit un amfiteatru cu numele fostului Rector.

Povestea pe care vreau să v-o relatez s-a petrecut anul trecut. Ea a început în luna martie. Atunci, Poantă, om de bună-credință, a semnat un acord de parteneriat cu Asociația ”Niloran” în care se prevedea oferirea unor săli pentru desfășurarea de proiecte cu și pentru studenți.
Numai că, semnătura lui Poantă n-a mai avut nicio valoare șapte luni mai târziu, când în biroul de rector se instalase ”cățelul” lui Ciodaru.

Pus pe căpătuială, ca și seful său, el s-a gândit că n-ar strica să pretindă niște sume grase de bani unui ONG. Exact ca-n dictonul mafiot conform căruia banii n-au culoare și nici miros.
Așadar, în dispreț total față de semnătura și memoria predecesorului, Marcu s-a gândit să pretindă sume de până la 500 de lei pe zi pentru a oferi o sală în care să se organizeze un training.

Evident, n-a primit nimic.

Rămâne însă demn de consemnat modul în care interimarul (statut negat încă din prima zi de activitate) din fruntea Universității din Petroșani știe să se comporte și să cinstească memoria celor de la care ar fi avut multe de învățat.

P.S. Rămâneți pe recepție! În curând, voi dezvălui cum se căpușează Universitatea din Petroșani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu