Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 august 2015

Alaturi de Marius Vasile!

Scriu aceste randuri din solidaritate cu colegul si prietenul meu Marius Florian Vasile, jurnalist si corespondent al cotidianului Puterea.
El a fost apostrofat intr-un limbaj de mahala de o membra a Senatului Romaniei, dupa ce a "indraznit" sa-i comenteze o postare de pe Facebook.

Desi suntem la peste 25 de ani de la Revolutie, politicienii inca n-au inteles ca nu pot da frau liber pornirilor lor violente, fie ca sunt verbale sau directe.
Cazul senatoarei Cristiana Anghel demonstreaza ca, pentru multi dintre cei care au fost desemnati sa ia decizii in numele nostru, puterea este un afrodisiac atat de puternic, incat au tot mai multe iesiri necontrolate.
De altfel, senatoarea respectiva si-a facut un obicei din a avea iesiri publice contondente, iar acum i-a cerut ziaristului, pur si simplu, sa moara, numindu-l "scursura umana"
In mod clar, astfel de atitudini nu au ce cauta in spatiul public romanesc.
Nu ma astept, insa, ca Cristiana Anghel (cacofonia este intentionata) sa demisioneze, dar poate sefii ei din ALDE s-ar putea sensibiliza la gafa impardonabila a senatoarei. Desi nici in ei nu-mi pun mari sperante.
Oare astia sunt conducatorii pe care ii meritam?

P.S. Pentru un plus de informatie, puteti accesa si http://www.puterea.ro/eveniment/cristiana-anghel-cere-moartea-unui-jurnalist-care-o-critica-119420.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu