Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 aprilie 2015

Pastele in strainatate, noua moda politica

Acum ca momentul urarilor de Sfintele Pasti a trecut, iar urarea mea de lumina si speranta asteapta sa devina realitate, putem trece la lucruri mai lumesti.
De pilda, puterea exemplului pe care politicienii ne-o exemplifica de fiecare data prin comportamentul propriu.
O noua moda a inceput sa-si faca loc printre politicieni. Pastele nu se mai sarbatoreste in tara, printre oameni si la Slujba de Inviere, ci pe meleaguri straine, unde sarbatoarea are o insemnatate mult diminuata.
Daca primul om in stat, Klaus Iohannis, s-a simtit mai bine in Portugalia, premierul Victor Ponta a ales sa sarbatoreasca Pastele peste ocean, mai exact in Statele Unite ale Americii.
Cum ar veni, teoria supraomului expusa aici, in urma cu cateva saptamani, si-a mai aratat o fateta.
Cea a destinatiilor de vacanta.
Primii doi oameni in stat au ales sa arate marii majoritatii a romanilor ca functia inalta cu vacanta exotica se demonstreaza. Adica, stilul politicianului popular este caduc in Romania, ceea ce inseamna ca politicianul de genul lui Ion Iliescu nu si-ar mai gasi locul in politica romaneasca.
Chestiunea enuntata mai sus a trecut oarecum neobservata, datorita sarbatorilor. Insa un sondaj de opinie realizat in perioada aceasta, pe acesta tema, ar vorbi, probabil, despre adancirea prapastiei dintre politicieni si oamenii de rand.
P.S. Nu stiu unde isi va petrece Iohannis vacanta de Craciun si Anul nou, insa Ponta ar putea sa plece in Cuba, pe urmele lui Che Guevara, in amintirea vremurilor din tinerete  in care purta tricou cu chipul acestuia.

Un comentariu:

  1. , s-a simtit mai bine in Portugalia, premierul Victor Ponta a ales sa sarbatoreasca Pastele peste ocean, mai exact in Statele Unite ale Americii. rezervare vacanta

    RăspundețiȘtergere