Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 septembrie 2014

Tehnica discursiva. Metoda Mazare

"Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenta si timp de cinci luni de zile in dosarul meu sa nu faca niciun act procurorii. Pai, futute-n cur pe ma-ta, cand m-ai luat cu mascati si ai zis ca e urgenta, ca de-aia m-ai adus la DNA, ca era stare de urgenta, dupa aia trec cinci luni de zile fara ca tu sa faci o hartie!?, a spus Radu Mazare intr-un discurs, in fata colegilor de partid.
Cate personaje trebuia sa joace primarul Mazare, la celebrele lui carnavaluri, ca sa starneasca atata valva, cat a starnit cu o injuratura? Probabil, foarte multe. A tras o injuratura si totul s-a rezolvat. A devenit o vedeta si mai mare. Ca nu era suficient de mare pana acum pe la toate jurnalele de stiri!
A sarit lumea, Consiliul Superior al Magistraturii, pudibonzi s.a.
De fapt, daca am fi intr-o lume normala, am putea sa zicem ca gestul sau a fost unul studiat, in Romania, spunem doar ca am inregistrat o premiera.
Nu stiu ca un lider politic sa fii injurat intr-un discurs pana acum. Si cine putea s-o faca daca nu celebrul Radu Mazare. Acelasi care este invidiat chiar de Victor Ponta. Si nu, nu pentru realizarile deosebite din Constanta, ci pentru fetele frumoase si pentru bodyguarzi.
De fapt, edilul Constantei a revolutionat tehnica discursiva in Romania. A introdus Metoda Mazare. Si a avut succes. A fost aplaudat la scena deschisa. E drept ca de catre colegii de partid. Foarte probabil vor aparea si unii care vor dori sa-l copieze.
De fapt a lansat o moda. Si nu era pe scena Fashion TV din Mamaia, ci chiar la o intalnire de partid, Dar mai conteaza? E vreo diferenta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu