Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 aprilie 2014

La CAR CFR Petrosani s-a instaurat dictatura

Se spune ca 1 aprilie e Ziua Pacalelilor. Ei bine, e si o zi in care se instaureaza o dictatura. O dictatura de alta natura, dar care are toate ingredientele unei dictaturi veritabile. În 1 aprilie 2014 s-a instaurat dictatura lui Dionisie Ardelean la CAR CFR Petrosani. Nou-venit pe lista dictatorilor, acesta a procedat dupa manualul de dictatura citit cel mai probabil la scoala comunista de ceferisti.
Mai intai a inlaturat orice posibilitate de a fi concurat (va suna cunoscut, nu-i asa?), iar dupa aceea a facut in asa fel incat nicio voce critica sa nu mai aiba acces in sferele de decizie. Intamplarea face ca ultima voce libera sa fi fost eu. Dar, nici unui dictator nu-i plac dizidentii. Asa ca am fost scos din carti. Printr-un surogat de alegeri. Intocmai ca la Partidul Comunist sau Nazist.
Acum, dictatura ardeleana este totala. Nu mai exista niciun opozant. Consiliul Director este dominat de yesman-i, angajatele sunt fidele. Cel mai probabil acestia sunt camarila si nomenclatura. Altfel dictatura n-ar avea toate ingredientele. Peste 5200 de oameni sunt prinsi in aceasta dictatura. Ei vor fi asupriti si vor culege roadele cu asupra de masura. Cei mai multi dintre ei nu stiu nici cine si nici cum le administreaza banii si interesele. Iar de acum nu vor mai stii nimic. Conferintele de dare de seama si alegeri vor fi surogate tot mai ieftine a ceea ce ar trebui sa fie. Aceiasi oameni vor fi chemati sa valideze actiunile dictatoriale pe o masa si un pahar.
Asa arata o dictatura din 2014, semn ca dictatorii nu tin cont de vremuri.
Doar cei peste 5200 de membrii pot repune lucrurile pe fagasul firesc.
Sper sincer s-o faca cineva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu