Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 octombrie 2015

Atentie, comunica Ghimpau!

E drept ca Valea Jiului n-a excelat niciodata la capitolul comunicatori. Si cand acestia au existat, au fost determinati sa plece (vezi cazul meu!).
Dar chiar sa ajunga sa comunice un om care s-a remarcat prin faptul ca a dat cu tifla unui numar important de oameni, la o dezbatere, e deja prea mult.
Astazi a circulat in spațiul public un comunicat extrem de ciudat, atat prin modul in care a fost scris cat si prin ineditul semnatar.
Spun ciudat pentru ca e scris intr-o perfecta limba de lemn.

Auziti exprimare : "Consiliul de Administratie al Societatii Complexul Energetic Hunedoara este dedicat gasirii solutiilor pentru rezolvarea problemelor CEH-SA si reducerea impactului negativ al acestora la nivelul comunitatii locale."

Rareori am mai auzit o asemenea exprimare.
Si daca nu v-ati dat seama, am citat din comunicatul de presa semnat de Aurelian Ghimpau presedintele Consiliului de Administratie al CEH.
Ce sa-i faci? Anii petrecuti in structuri lasa urme adanci. Chiar si in exprimare.
Dar de ce a simtit Ghimpau nevoia sa-i dea peste degete prietenului sau Emil Florut (pentru necunoscatori directorul general al CEH)?
Modalitatea aleasa este cel putin neuzuala. Insa probabil a dorit sa mai spele rusinea de dupa dezbaterea amintita mai sus. Dar si sa preia un pic din caimacul rezolvarii problemei caldurii in Valea Jiului.
De altfel, acest eventual succes va avea foarte multi parinti, in perioada urmatoare. Fiind printre putinele lucruri bune care se mai intampla in Valea Jiului.
Multi oameni cu functii, fie ca vorbim despre Ghimpau &Co. sau politicienii locali, vor incerca sa castige imagine din aceasta acuta problema a caldurii.
Va invit, asadar, sa fim atenti! Aurelian Ghimpau a inceput sa comunice.
Ce o sa ne mai distram!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu