Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 septembrie 2015

Onoare si executare

De doua zile o stire face inconjurul Romaniei.
Printul Paul este executat silit.
Este vorba despre un litigiu cu o valoare de 4,7 milioane lire sterline cu jurnalistul britanic Marco Houston, editor al publicatiei Royalty Magazin, care dureaza de foarte multi ani.
Acum pare ca a venit sorocul.

http://www.gandul.info/stiri/printul-paul-si-printesa-lia-executati-silit-14707502

http://www.b1.ro/video/surse-printul-paul-executat-silit-de-un-jurnalist-britanic-45901.html

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/printul-paul-si-printesa-lia-executati-silit-pentru-o-datorie-de-1-8-milioane-de-lire-cui-datoreaza-banii.html

Ce nu stiu, insa, televiziunile centrale este ca Printul Paul este posesorul unui titlu de "Cetatean de Onoare al Municipiului Petrosani".
Titlul i-a fost acordat prin Hotararea Consiliului Local Nr.138/2012, pentru " intreaga sa activitate dedicata sustinerii dezvoltarii societatii din Romania, pe toate planurile si a pastrarii valorilor romanesti, precum si pentru promovarea constanta a imaginii pozitive a Romaniei peste hotare". Iar acordarea titlului s-a facut cu mare fast.

Executarea amintita nu este singurul scandal in care este vehiculat numele acestuia.
Chiar daca a fost scos de sub urmarire penala, numele printului a fost prezent si in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, dosar in care au fost trimisi in judecata Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu.
Cum se impaca cele doua posturi va las pe dumneavoastra, dragi cititori, sa apreciati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu