Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 iunie 2010

Templul ipocriziei academice

Asa as parafraza sintagma cu care se lauda mai nou rectorul Universitatii din Petrosani, Emil Pop. De fapt, aceasta ultima gaselnita face parte dintr-o strategie elaborata in biroul sau luxos, probabil la aceeasi masa cu protejatul lui, Dacian Ciodaru. "Ne facem rost repede de un titlu ca sa mai stingem din efectul scandalurilor pe care le-am creat in universitate. Cumparam ziare ca sa ne laude si poate opinia publica va uita cine suntem cu adevarat", si-au spus ei. Zis si facut. Au gasit repede pe cineva la Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) si si-au facut rost de un certificat de "grad de ridicat de incredere". Apropo, intr-un interviu, Pop mai da o data cu bata in balta, dovedind ca habar nu are cum se cheama institutia care i-a acordat titlul. Toti cei care stiu care este realitatea au ras in hohote. Grad ridicat de incredere la luarea de bani, la vinderea de lucrari, la comisionarea tuturor lucrarilor care se executa, la coruperea profesorilor, angajatilor si a stundetilor. La toate acestea Universitatea din Petrosani are grad ridicat de incredere. Si ar mai fi, insa nu in cele din urma, grad ridicat de incredere la cumpararea functiilor de conducere cu bani si influenta si la promovarea camarilei rectorului Pop in detrimentul oamenilor de valoare. Pentru toate acestea si pentru ca se cred mai desteti decat intreaga opinie publice (avand o inteligenta mediocra)putem considera ca Universitatea din Petrosani nu este un "templu academic".
Este TEMPUL IPOCRIZIEI ACADEMICE!Si asa sa-i ramana numele. Iar ca orice templu si acesta are nevoie de un zeu. Iar ZEUL IPOCRIZIEI nu este nimeni altul decat rectorul Emil Pop. Sa traisca si sa fie venerat in continuare de lacheii sai si urat de toti oamenii care mai au o bruma de minte si o coloana vertebrala inca dreapta.
Strategia ta ipocrita nu face nici doua parale, mult iubite si stimate (cred ca formularea ii e foarte familiara lui Pop) ZEU AL IPOCRIZIEI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu